domingo, 20 de julio de 2014


 
 
SPANISH FESTIVAL
 
Museu de L'Hospitalet
L'Harmonia Espai d'art
 
Del 26 de juny al 31 d'agost de 2014
Inaugurada el dijous, 26 de juny a les 19 '30 hores
 
Amb aquest títol he inaugurat aquesta exposició bàsicament de dibuixos i pintures, realitzades durant l'any 2012, però amb la incorpració de sis escultures fetes durant la década dels 70 del segle passat. En aquesta ocasió hi ha també un video, fet i muntat per l'artista Josefa Hernández, on idea i realització han anat de la mà.
 
Les imatges del video encaixen, sense voler donar massa en explicacions, dues èpoques en que l'actualitat i el passat recent semblen trobar-se. Les connotacions d'aquests dos temps semblen evidents, cercant deixar al aire preguntes i tal vegada reflexions. 
 
No hi ha gaires paraules, amb la intenció de deixar l'espectador que lliurement trobi respostes i completi cada una de les imatges segons al que hi ha proposat i, tot que és una exposició amb una certa unitat temàtica, cada obra individualment pot tenir una lectura, fins i tot podría anar cap un tipus de poesía visual, si hom així ho vol veure.
 
La presentació al catàleg i oralment, ha anat a carrec del crític d'Art i Historiador Ramon Casalé, coneixedor en profunditat de tot el meu treball i inquietuts, amb referència a l'Art i la societat.
 
Presentació que m'ha conmogut per la proximitat, argument i visió del que intento proposar
 
Escultura anys 70, títol: "Repressió"
.
 
 
 
 
 
Pintura títol: Xarrup segle XXI
 
 
 
 
 
Pintura títol: X o...
 
 
 
 
 
Escultura anys 70 títol "Lligat"
 
 
 
 
 
Imatge d'entrada a l'exposició
 
 



 Primeres fotos de la inauguració.
 
 
 
 
 
Parlant per TV L'H
 
 
 
 
 
El crític d'Art Ramon Casalé, presentador de la mostra, conversant als moments previs a la inauguració. Al fons l'artista Cisco Colominas i altres persones assistents.
 
 

Pere Baltà i la seva esposa conversant amb Jaume Graells  Regidor de Cultura de L'Hospitalet, al fons Sebastián  Morales i Aurora i altres persones vistants. 
 



Parlant sobre l'exposició, el crític d'Art i presentador de l'exposició Ramon Casalé i Pere Baltà President de la Fundació Paco Candel.

 
 
 
Moments previs a la inauguració amb Ramon Faci, Consolació i més enrera la pintora Concha Ibáñez i el Regidor de Cultura Jaume Graells, entre d'altres persones.


No hay comentarios:

Publicar un comentario